sessioner, priser og steder

KEND DIN STEMME

LÆRING, TRÆNING & BEHANDLING


v. Katrine Krog Russo

Tel: +45 31 42 13 24

Email: katrine@zina.dk 

Information


SPOTsession: Et starttilbud. Har du lyst til at prøve min undervisning og få et indblik i din stemme og et par gode råd med hjem? I løbet af vores første session, undersøger vi de forskellige områder, som påvirker din stemme og tager en snak om dine forventninger og ønsker. Derefter aftaler vi et evt. videre forløb. Læs mere her og book din første session.


STEMMEsession: Du kan tage enkelte undervisningssessioner eller et længere forløb på enten 3 eller 8 sessioner. Undervisningen kan bl.a. indeholde strubemassage, kropstræning og åndedræts- stemmetræning og tager udgangspunkt i Anne Rosing Metoden. Læs mere om undervisningsformen her.


BEHANDLING og PLEJEsession: Trænger du til stemmepleje kan du booke behandling hos mig. Enten som enkeltsessioner eller måske som et forløb. Det kan være du akut har mistet din stemme, du oplever smerter/spændinger omkring din strube, hals, nakke. Sessionen kan indholde strube-, nakke-, kæbe- massage, ryg og/eller brystkassebehandling, det aftaler vi ved sessionens begyndelse. Du kan også få instruktion i evt. øvelser, du selv kan arbejde videre med derhjemme efterfølgende.


STEMMEforløb: Hvis du har et specifikt stemmeproblematik eller område, du ønsker at undersøge og arbejde med, anbefaler jeg at starte med et sammenhængende stemmeforløb. Vi tilrettelægger sammen et forløb, som tager udgangspunkt i din historie, din nuværende situation og dine ønsker. Sæt tid af i kalenderen til det, så der er tid til at arbejde mellem sessionerne. Jeg anbefaler at tage de 8 timer over en periode på max. 3 måneder og de 3 sessioner på max én måned. 


Priser: 

SPOTsession á 1 time 600 kr. (kan kun købes én gang, læs mere her)

SESSIONER á 1 time 800 kr.


KLIPPEKORT og FORLØB:

3 sessioner á 1 time 2250 kr. købt samlet (750 kr. pr. time)

8 sessioner á 1 time 5600 kr. købt samlet (700 kr. pr. time)


Sted: Undervisningen kan finde sted i mit studie på Møn ved Askeby, på Anne Rosing Instituttet på Njalsgade i København eller efter særlig aftale et tredje sted.


Afbud: Afbud skal kommunikeres og bekræftes pr. tlf eller sms dagen før en aftale (senest kl. 22.00). Ellers betales fuld pris for sessionen.

Book en session

Jeg underviser på Møn ved Askeby eller i København på Islands Brygge.

Kontakt mig via email, tlf. eller sms for at booke en tid:


Mail:  katrine@stemmeeksperten.dk eller mobil +45 31 42 13 24

Jeg er uddannet som stemmelærer på Anne Rosing Instituttet. Det er et hus, som er dedikeret til den personlige og kraftfulde stemme samt brugen, behandling og vedligeholdelse af denne. Læs mere på www.annerosing.dk.


Jeg er som underviser i stemmebrug primært optaget af stemmens funktion mere end æstetikken og præstationen. Stemmens og kroppens anatomi og fysiologi indgår i undervisningen og danner baggrunden for arbejdet med din stemme.

Jeg er udover stemmelærer udøvende musiker - heraf min interesse i stemme og stemmebrug. Jeg skriver tekster, komponerer sange og har senest udgivet albummet "Sange tæt på". Lyt til musikken og læs mere på www.katrinekrogrusso.dk