information

KATRINE KROG RUSSO

Professionel stemmetræning


Tel: +45 31 42 13 24

Email: katrine@zina.dk 

Information


SPOTsession: Et starttilbud. Har du lyst til at prøve min undervisning og få et indblik i din stemme og et par gode råd med hjem, så book en SPOTsession. Læs mere her


STEMMEsession: Du kan tage enkelte undervisningssessioner eller et længere forløb på enten 3 eller 8 sessioner. Undervisningen kan bl.a. indeholde strubemassage, kropstræning og åndedræts- stemmetræning og tager udgangspunkt i Anne Rosing Metoden. Læs mere om undervisningsformen her.


STEMMEforløb: Hvis du har et specifikt stemmeproblematik eller område, du ønsker at undersøge og arbejde med, anbefaler jeg at starte med et sammenhængende stemmeforløb. Vi tilrettelægger sammen et forløb, som tager udgangspunkt i din historie, din nuværende situation og dine ønsker. Sæt tid af i kalenderen til det, så der er tid til at arbejde mellem sessionerne. Jeg anbefaler at tage de 8 timer over en periode på max. 3 måneder og de 3 sessioner på max én måned. 


BEHANDLINGSsession: Én times session inkl. afklarende samtale, hvor vi forventningsafstemmer og aftaler behandlingen. Sessionen kan f.eks. være strube-, nakke-, kæbe- massage, ryg eller brystkassebehandling, øvelsesinstruktion, afspænding eller andet.


 

Priser: 

SPOTsession á 1 time 600 kr. (kan kun købes én gang, læs mere her)

Undervisningssession á 1 time 800 kr.

3 undervisningssessioner á 1 time 2100 kr. købt samlet (700 kr. pr. time)

8 undervisningssessioner á 1 time 5200 kr. købt samlet (650 kr. pr. time)

1 behandlingssession á 1 time 700 kr.


Sted: Undervisningen finder sted på Anne Rosing Instituttet på Njalsgade i København eller ved Askeby på Møn.


Afbud: Afbud skal kommunikeres og bekræftes pr. tlf eller sms dagen før en aftale (senest kl. 22.00). Ellers betales fuld pris for sessionen.

Book en session

Kontakt mig via email, tlf. eller sms for at booke en tid.

Vi aftaler et tidspunkt at tage en kort afklarende telefonsamtale og så finder vi et tidspunkt at mødes på.


Jeg underviser i København og ved Askeby på Møn. katrine@stemmeeksperten.dk eller mobil 31 42 13 24


book en stemmesession

Jeg er uddannet som stemmelærer på Anne Rosing Instituttet. Det er et hus, som er dedikeret til den personlige og kraftfulde stemme samt brugen, behandling og vedligeholdelse af denne. Læs mere på www.annerosing.dk.


Jeg er som underviser i stemmebrug primært optaget af stemmens funktion mere end æstetikken og præstationen. Stemmens og kroppens anatomi og fysiologi indgår i undervisningen og danner baggrunden for arbejdet med din stemme.

Jeg er udover stemmelærer udøvende musiker - heraf min interesse i stemme og stemmebrug. Jeg skriver tekster, komponerer sange og har senest udgivet albummet "Sange tæt på". Lyt til musikken og læs mere på www.katrinekrogrusso.dk