SPOTsession

SPOTsession


Én times møde med dig om din stemme.


Har du lyst til at prøve min undervisningsform på egen krop og stemme, så har du mulighed for at booke din første time til nedsat pris


Det er naturligvis begrænset, hvad man kan nå på én time, men hvis du er nysgerrig, kan du få et lille indblik i din stemme, åndedræt og krop og få et par gode råd til videre arbejde - og jeg kan skærper mine ører, og mine hænder ved at lytte og møde mange forskellige stemmer, åndedræt og kroppe.


En SPOTsession koster 600 kroner og kan købes én gang.

Om dig


Du bruger stemmen meget i dit arbejde og/eller privat, men oplever udfordringer med den. Det kan være i form af hæshed, ømhed på hals/strube, forpustethed eller andet. Du synes, det kunne være spændende at få et friskt blik på din stemmes funktion og muligheder.  Det kan også være, at du har behov for behandling af spændinger i form af manuel behandling, akut eller som vedligehold, hvis du f.eks. oplever kriller i halsen, ømhed omkring strube, hals og nakke. Det finder vi ud af sammen i løbet af SPOT-sessionen og kan planlægge evt. videre forløb sammen. 


Jeg har arbejdet med mange forskellige typer af professionelle stemmebrugere. For eksempel undervisere og foredragsholdere, og så var der psykologen og psykoterapeuten, præsten og journalisten, korsangeren, skuespilleren og direktøren. 

Skriv til mig


Hvis du er nysgerrig og har lyst til at prøve en spot-session, så kontakt mig via email, telefon eller sms, så finder vi et godt tidspunkt at mødes på. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Priser og praktik: læs mere her

Jeg er uddannet som stemmelærer på Anne Rosing Instituttet. Det er et hus, som er dedikeret til den personlige og kraftfulde stemme samt brugen, behandling og vedligeholdelse af denne. Læs mere på www.annerosing.dk.


Jeg er som underviser i stemmebrug primært optaget af stemmens funktion mere end æstetikken og præstationen. Stemmens og kroppens anatomi og fysiologi indgår i undervisningen og danner baggrunden for arbejdet med din stemme.

Jeg er udover stemmelærer udøvende musiker - heraf min interesse i stemme og stemmebrug. Jeg skriver tekster, komponerer sange og har udgivet albummet "Sange tæt på". Lyt til musikken og læs meget mere på www.katrinekrogrusso.dk 

Vidnesbyrd

Psykologen

"Stemmen er mit vigtigste arbejds-redskab og jeg er SÅ glad for, at jeg med Katrines hjælpe nu får passet på min stemme og udviklet den. Alle som arbejder med at tale med mennesker dagen lang burde investere i et forløb hos Katrine”

Professoren

"...jeg begyndte at forstå hvordan dårlige vaner i min kropsbrug medførte spændinger og uvaner, der blokerede for en fri stemmebrug. Katrine udstyrede mig med en værktøjskasse af øvelser jeg selv kunne lave, som fik stemme-apparatet til at slappe af og understøttede en fri stemmebrug."

Korsangeren

“...Og jeg der troede, jeg var færdig med at lære!!!!

Takket være dig og din fantastiske undervisning står jeg nu hver morgen og synger med på alle sangene - ALLE versene. Det er mig en sand glæde hver gang. Du skal vide hvor taknemmelig jeg er"